Недопечене тісто в середині буде м’яким і має тенденцію розколюватися. Варто відзначити, що вафлі не готові, якщо з вафельниці йде пара. Якщо температура занадто висока, тісто пригорить і процес випікання значно не прискориться.
Вафлі дотримуйтеся вафельниці: ви можете це зробити
- Жир: змастіть вафельницю достатньою кількістю жиру. …
- Розігрійте: розігрійте вафельницю перед додаванням тіста. …
- Використовуйте менше тіста: переконайтеся, що ви використовуєте стільки тіста, скільки поміститься у вафельниці.
Чому вафля прилипає до вафельниці? Якщо вафля прилипає, це може бути вафельниця. Якщо, незважаючи на покриття, у вафельниці залишилися залишки тіста, видаляйте їх дуже обережно..
Змастіть вафельницю кулінарним спреєм Якщо ви хочете знати, як приготувати хрусткі вафлі у вафельниці, спробуйте замість цього використовувати кулінарний спрей. Кулінарний спрей не горить так швидко, як вершкове масло, і забезпечує хрустку скоринку, яку ви прагнете.
На щастя, приправа дуже проста. Відкрийте вафельницю на годину при 200 градусах в духовку. Протягом цього часу кожні 10 хвилин розпилюйте трохи антисептику на панелі. Якщо пластини повільно стають коричневими, утворюється природне антипригарне покриття.
Якщо ви хочете змастити вафельницю без щітки, скористайтеся кухонним рушником. Ідеальні жири для спреду – жаростійкі та несмачні. До них відносяться Олія соняшникова, рапсова та авокадо, а також вершкове масло та маргарин.