Як HDPE, висока хімічна стійкість LDPE означає, що існує низка доступних різновидів для харчових продуктів, що робить його добре придатним для пакування харчових продуктів, одноразових коробок для напоїв і подібних застосувань у роздрібній харчовій промисловості.20 серпня 2018 р.

Це м’який, гнучкий, легкий пластиковий матеріал, відомий своїми низькотемпературна гнучкість, міцність і стійкість до корозії. Це дозволяє споживачеві краще бачити вміст і рівень продукту, а також тримати та стискати упаковку.

Є кілька видатних властивостей поліетилену низької щільності, які роблять його гарним вибором, коли вам потрібні міцні, але гнучкі матеріали. Це має висока корозійна та хімічна стійкість, забезпечує міцність і міцність інші пластики можуть ні.

Код переробки 4 позначає поліетилен низької щільності або LDPE. Термоусадочна плівка, поліетиленові пакети, різні контейнери є типовими виробами з цього виду пластику. Для зберігання їжі, LDPE зазвичай безпечний і вважається не містить BPA.

Поліетилен низької щільності (LDPE) Поряд із стійкістю до ударів, LDPE також стійкий до плям, електроізоляційний і водонепроникний. LDPE також природно прозорий і добре відбиває світло. Деякі інші механічні властивості LDPE низької щільності включають: Температура плавлення: 115°C (239°F)

Як HDPE, висока хімічна стійкість LDPE означає, що існує низка доступних різновидів для харчових продуктів, що робить його добре придатним для пакування харчових продуктів, одноразових коробок для напоїв і подібних застосувань у роздрібній харчовій промисловості.