Місцевий агропродовольчий сектор Сінгапуру виробляє лише близько 29% яєць, 8% овочів і 4% морепродуктів – цього далеко не достатньо для задоволення місцевих потреб. Оскільки ми вимагаємо імпорту харчових продуктів і сприйнятливі до зовнішніх чинників, таких як ендемічний COVID-19 і геополітичні хвилювання, ми не гарантуємо продовольчу безпеку.9 січня 2024 р
Продовольча безпека є ключовою проблемою для Сінгапуру. Як маленька держава, яка залежить від торгівлі, ми не можемо повністю захистити себе від перебоїв у постачанні продовольства, які можуть виникнути через такі фактори, як зміна клімату, спалахи захворювань і геополітичні події.
"Ціль «30 на 30» — це амбітний план продовольчої безпеки Сінгапуру та місія вирощувати 30% продуктів харчування на місцевому рівні до 2030 року. Це схоже на гігантський пазл у «Сінгапурському зеленому плані 2030», їхній дорожній карті для більш екологічного та екологічного майбутнього. Подумайте про те, щоб вони мали достатньо їжі, навіть якщо справи стають важкими.
Стійкість підтримує здоров'я та біоємність навколишнього середовища, що, у свою чергу, підтримує добробут окремих людей і громад. Сталий розвиток також сприяє кращій економіці, де мало відходів і забруднення, менше викидів, більше робочих місць і кращий розподіл багатства в цілому.
Культура харчування. Їжа завжди була невід’ємною частиною культури та спадщини Сінгапуру. Наші предки привезли з собою різноманітні смаки їжі, коли вони оселилися в Сінгапурі, і багато з них користуються сінгапурцями й сьогодні.
Захист громадського здоров'я Забезпечення безпеки їжі, яку ви подаєте, має першочергове значення. Неправильна обробка, зберігання або приготування їжі може призвести до харчових захворювань, які можуть варіюватися від легкого дискомфорту до серйозних ускладнень..