Чому кухарі та кухарі у Великобританії носять роздягнуті фартухи? – Quora. Чим ширші смуги, тим старший м'ясник. Клієнти, заходячи до м’ясного магазину, могли сказати, хто має більше досвіду, звертаючись за порадою. Отже, учень носив би вузький фартух у полоску, як на малюнку нижче. 4 лютого 2019 р.
Вічна класика Це допомагає підтримувати кухарські куртки та білі білизни чистими та гігієнічними, особливо під час приготування суміші сирих і варених інгредієнтів. Перед будинком це популярний вибір для обслуговуючого персоналу та бариста, часто допомагаючи підкреслити модну ремісничу естетику в бістро, брассері та кав’ярнях.
Уніформа кухаря зазвичай має чорні або білі штани з малюнком гусячих лапок, тому що він дуже добре приховує плями та протікає. Талія, як правило, еластична або затягується, щоб забезпечити комфорт протягом усього дня.
Зав’яжіть кулінарний фартух спереду, приховавши ремені. Це більш безпечний варіант для тих, хто працює з гарячими плитами або потенційно небезпечним обладнанням. Це також створює більш обтічний вигляд.
Напівфартух призначений бути зручний, легкий у транспортуванні, міцний і основний елемент щоденної зміни.
У них також може виникнути спокуса витерти руки об фартух. Хоча це зрозуміло, цього слід уникати, наскільки це можливо щоб захистити тканину від пошкоджень. Особливо це стосується фартухів з делікатних тканин, таких як льон або бавовна.