Одним із найважливіших факторів, що підвищує вартість кавових зерен Kona, є трудомісткий процес збирання врожаю. На відміну від багатьох комерційних кав’ярень, які використовують обладнання, кава Kona завжди збирається вручну, що вимагає багато часу та зусиль.
Це ексклюзивність і обмежена площа вирощування значно сприяють його вищій вартості. На відміну від багатьох регіонів виробництва кави, де поширений механізований збір врожаю, каву Kona переважно збирають вручну.
Кава Kona — це тверде зерно, яке утворюється в результаті сорту зерна, погоди та багатого вулканічного ґрунту. Кавові зерна, зібрані в регіоні Кона, мають дуже високу щільність, що призводить до складного розвитку зерен під час процесу обсмажування та унікальні та фантастичні смакові профілі після приготування.
Кава Kona в зернах рідкісна Кавовий пояс Кона вздовж західного узбережжя великого острова Гаваї простягається лише на 30 миль. Ця невелика область вирощування обмежує розмір врожаю. На цій вузькій смужці землі глибиною в одну милю виробляється лише один відсоток кави у світі.
Унікальні переваги кави Kona для здоров’я Вулканічний ґрунт забезпечує необхідні мінерали та поживні речовини, які підвищують здатність рослини кави виробляти антиоксиданти, такі як хлорогенова кислота. Ці антиоксиданти допомагають боротися з вільними радикалами, зменшуючи окислювальний стрес і підтримуючи загальний стан здоров’я.