Викиньте будь-який м’який сир, на якому видно цвіль. Для твердого сиру, такого як чеддер, відріжте принаймні 1 дюйм навколо та нижче місця цвілі (тримайте ніж поза самою формою). Після видалення цвілі сир, що залишився, має бути безпечним для споживання. Знову накрийте сир свіжою плівкою та зберігайте в холодильнику. 10 липня 2024 р.

Цвіль, як правило, не може проникнути далеко в тверді та напівм’які сири, такі як чеддер, колбі, пармезан і швейцарський. Отже ви можете зрізати запліснявілу частину і з’їсти решту сиру. Відріжте принаймні 1 дюйм (2,5 сантиметра) навколо та під плямою цвілі.

Запліснявілі, зіпсовані продукти також можуть містити бактерії, які можуть викликати у вас захворювання, і їх не видно. Щоб бути в безпеці, викидайте будь-яку їжу, яка запліснявіла або торкається іншої запліснявілої їжі, каже Ві.

вступ. М’які сири з поверхневою пліснявою характеризується наявністю повстяного покриття білого міцелію внаслідок росту Penicillium camemberti на поверхні. Наявність цієї плісняви ​​надає цим сирам характерний зовнішній вигляд, а також типовий аромат і смак.

Однією з поширених причин є занадто багато вологи під час зберігання сиру. Використання поліетиленової упаковки або пакетів на блискавці може утримувати занадто багато вологи. Зважаючи на це, яку ємність ви б вибрали замість свого сиру? Іншою поширеною причиною появи плісняви ​​на сирі є непостійна температура в холодильнику.

Ви дійсно можете стерти цвіль чистою тканиною, змоченою в білому оцті. Не найприємніша робота, вона працює над збереженням сиру.