Очищати їх від шкірки не потрібно. Адже шкірка помідорів їстівна. Однак, якщо ви готуєте шматкову сальсу, можна залишити шкірку, якщо текстура вас не турбує. Якщо залишити їх увімкненими, перевага полягає в тому, що ви заощаджуєте час і можете відносно швидко приготувати сальсу.12 березня 2023 р.

Чи можна залишати шкірку на помідорах під час приготування сальси? Ви точно можете! Це найпростіший спосіб приготування сальси. Приготування сальси в цьому кухонному комбайні для консервування помідорів і перцю — ідеальний спосіб заощадити час!

Ось очевидний: Маленькі помідори не потрібно очищати від шкірки. Великі сорти реліквії з їх ніжною шкіркою також не потребують очищення. Ситні біфштекси і ті сорти, які виведені для консервування (наприклад, слива або рома), мають досить товсту шкірку, яка не буде вітатися в однорідних соусах або супах.

Використовуйте зубчастий ніж, щоб розрізати помідори Рома навпіл уздовж, а потім на четвертинки. Видаліть серцевину та насіння з кожного шматочка та викиньте. Кожну четвертинку наріжте смужками, потім смужки наріжте кубиками. Використовуйте в сальсі або тако.

Помідори Рома, тип «томатної пасти», також є чудовим варіантом для піко де галло. Ці помідори мають більш щільну м’якоть, менше насіння і мало води, що робить їх ідеально підходить для густої сальси.

Тому шкірка помідорів жорстка, її важко жувати важливо видалити їх перед приготуванням соусів, особливо консервованих. Уникайте гіркого смаку.