Як і в якій рідині розчиняти протеїн Це може бути звичайна вода, сік чи молоко, але обов'язково кімнатна температура. Не рекомендується розводити протеїн у гарячій рідині, оскільки білок може згорнутися та втратити свої корисні властивості..07-Nov-2019

Заливати окропом протеїн або варити його кілька хвилин – найпростіший і найпоширеніший спосіб зіпсувати пару мірних ложок білка. Справа в тому, що багато продуктів крім протеїну мають властивість згортатися після заливання їх окропом.

Краще всього для приготування протеїнових коктейлів використовувати теплу воду. Цей варіант дозволить одержати найбільший ефект у процесі приготування поживного напою.

Протеїн зазвичай розлучатися молоком або водою. Іноді протеїн замішують на соку, компоті, кефірі, чаї, лимонаді і т.д. Молоко є ідеальним варіантом.