Схуднути Кабачки добре впишуться практично в будь-яку програму зниження ваги. Щоправда, для цих цілей не підійдуть смажені в олії овочі, тим більше обвалені попередньо в борошні. Які сидять на дієті рекомендують кабачки тушкувати, варити, запікати, а найкраще — їсти у сирому вигляді.

Посмажити кабачок можна дуже просто – промити овоч, нарізати кружальцями завтовшки 0,5-1 см, обсмажити на олії, додавши сіль, перець або спеції за смаком. Найкорисніший вид приготування кабачка – обсмажити його на ґратах на вугіллі, тоді блюдо можна, можливо сміливо вважати дієтичним, так як олія в ньому відсутня.

88 ккал Скільки калорій у смаженому кабачку? У порції 100 г міститься близько 88 ккал….Кабачки смажені

Енергія 87 ккал
Білки 1 гВуглеводи 4 г
Жири 6 гВолокна 1 г