Їх переважно зневажають, але Насіння кавуна також корисні. Маленьке чорне насіння містить, серед іншого, клітковину, яка підтримує здорове травлення, а також такі поживні речовини, як вітаміни групи В і ненасичені жирні кислоти, залізо, магній і кальцій.10 травня 2023 р.

Невеликі блоки живлення також містять цінну клітковину, яка підтримує травлення. Взагалі кавунові кісточки можуть дратувати кишечник. Тому їх слід їсти лише в помірних кількостях і ретельно пережовувати, щоб організм міг використати поживні речовини..

Своїм червоним кольором кавун зобов’язаний природному пігменту лікопіну, який також діє як антиоксидант, поглинач вільних радикалів і таким чином зміцнює імунну систему. Добова порція дині також покриває більше половини рекомендованого добового раціону Пантотенова кислота, вітамін групи В, геть.

Насіння дині: вітаміни, мінерали, білок і жири для перекусу. Насіння дині також містить цінні вітаміни, мінерали, білки і жири. Вони підходять в сушеному, смаженому і солоному вигляді для закуски або доповнення до салату.

Скільки кавуна можна їсти в день? Лікопін, що міститься в дині, корисний, але лише в помірних кількостях. Велика кількість може викликати метеоризм і діарею. Однак дві порції кавуна на день нешкідливі.

Також кавуни корисні для печінки. Вони допомагають детоксикації, а отже, очищають вашу печінку. Крім м’якоті дуже корисні для здоров’я і насіння кавуна. Вони містять багато поживних речовин і клітковини та підтримують ваше травлення.